VIDEO: Marotte Zitterd presenteert officiële Marotte-sjaal

Het is met groot enthousiasme dat we de lancering van ons nieuwste merchandise item aankondigen: de officiële Marotte-sjaal! Een must-have accessoire om deze carnaval nog gezelliger en warmer te maken.

De officiële onthulling van de Marotte-sjaal was allesbehalve gewoon. Met temperaturen die zich naar het vriespunt begaven (-5 graden Celsius), hebben we een geweldige videoclip opgenomen om dit bijzondere moment te vieren. Ondersteund door het hartverwarmende geluid van het lied ‘Fitseplaetje’, ingezongen door de Marotte Zitterd bij Studio Veier in Sittard, presenteren we vol trots deze unieke sjaal.

Bekijk hier de spectaculaire videoclip met het lied ‘Fitseplaetje’

Nu vraagt u zich vast af waar u deze fantastische Marotte-sjaal kunt bemachtigen. De Marottewinkel is verkrijgbaar aan het Tempelplein bij Gijsen Zien & Horen in de kelder. Voor slechts 15 euro ben je de trotse eigenaar van de officiële Marotte-sjaal.

De Marotte Zitterd hoopt dat de sjaal massaal wordt aangeschaft en mee wordt genomen naar de grote evenementen. Laten we samen een zee van sfeer creëren, waar warmte en gezelligheid hand in hand gaan. Of je nu kijkt naar of deelneemt aan de optocht, feest viert in de tent of gewoon geniet van de carnavalsvreugde, onze officiële Marotte-sjaal is de perfecte metgezel.

Ander nieuws