Estafette Studios en Marotte slaan handen ineen voor Marotte Merchandise 11.0

De Marotte Zitterd heeft het kledingmerk Estafette Studios bereid gevonden om de samenwerking aan te gaan wat betreft nieuwe Marotte Merchandise.

Estafette Studios is een merk dat zich kenmerkt door zijn streetwear-stijl en is opgezet door de Sittardse broers Martijn en Rutger Lancee. In 2019 won het merk veel populariteit met een parodie op de 35%-korting sticker van supermarktketen Albert Heijn, die op de borst van menige t-shirts en truien prijkte.

Vanzelfsprekend is er bij de productie van de Marotte Merchandise 11.0 ook ruimte voor parodieën. Nog voor de feestdagen lanceren De Marotte Zitterd en Estafette Studios drie verschillende t-shirts onder het thema: Zittesje maedjes zeen wie ein sjilderie. De t-shirts zijn op de voorzijde voorzien van een borduursel terwijl op de achterkant een schilderij van de échte grootmeesters pronkt. In de wereldberoemde schilderijen zijn, met de nodige hulp van grafisch vormgever Marc Webers, onmiskenbare Sittardse elementen verwerkt. Een must have voor de Richtige Zitterder en een leuk cadeau voor de feestdagen.

De t-shirts gaan 35 euro per stuk kosten. De opbrengst komt ten goede van de Vastelaovend in Sittard.

Ander nieuws

Gerelateerde berichten