Marotte Zitterd lanceert nieuw evenement: Vrunj van Vastelaovend Live!

Stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd kondigt met trots een gloednieuw en bruisend evenement aan: Vrunj van Vastelaovend Live! Dit spectaculaire feest vindt plaats op zaterdag 3 februari in het Forum aan de Engelenkampstraat in Sittard, met aanvang om 20:00 uur.

Vrunj van Vastelaovend Live! belooft een ultra-dynamische show te worden, waarbij lokale, regionale en zelfs artiesten met internationale allure het podium betreden. Bezoekers worden getrakteerd op een muzikaal spektakel waarbij niet alleen het eigen repertoire van de artiesten centraal staat, maar ook hits in een verrassend Sittards jasje worden gestoken.

Het Forum wordt omgetoverd tot het grootste en gezelligste café van Sittard, met diverse podia en een breed scala aan verrassingseffecten. In de opzet van Vrunj van Vastelaovend Live! herkennen we een vleugje Vrienden van Amstel Live in Ahoy. Deze knipoog naar dit befaamde evenement weerspiegelt de intentie van De Marotte Zitterd om een vergelijkbare saamhorigheid te creëren in het hart van Sittard.

De kaartverkoop voor Vrunj van Vastelaovend Live! begint op vrijdag 12 januari om 18:00 uur, via de website van Forum Sittard. Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van dit feestelijke hoogtepunt op de Sittardse carnavalskalender. Let wel op: elke bezoeker dient verkleed naar het Forum te komen op 3 februari. Houd de social media kanalen van De Marotte Zitterd en Vrunj van Vastelaovend Live! in de gaten. Op korte termijn maken we daar onze artiesten voor deze eerste editie bekend.

Ander nieuws