Marotte Zitterd zet samenwerking met Estafette Studios voort

De Marotte Zitterd zet de samenwerking met kledingmerk Estafette Studios voort. Binnenkort zijn de nieuwe t-shirts al verkrijgbaar.

Vlak voor de feestdagen lanceerden De Marotte Zitterd en Estafette Studios voor de eerste keer drie verschillende t-shirts met het thema: Zittesje maedjes zeen wie ein sjilderie. Vanwege het succes krijgt het thema, vlak voordat de zomer definitief los barst, een vervolg.

De t-shirts worden dit keer in het wit uitgebracht en de nonnevot op de voorzijde is vervangen door de logo’s van De Marotte Zitterd en Estafette Studios. Op de achterkant pronken schilderijen van de absolute grootmeesters van de klassieke schilderkunst. In de wereldberoemde schilderijen zijn, met de nodige hulp van grafisch vormgever Marc Webers, onmiskenbare Sittardse elementen verwerkt. Opnieuw een ‘must have’ voor de Richtige Zitterder.

De t-shirts worden zaterdag 27 mei om 11:11 uur gelanceerd. De t-shirts zijn dan exclusief te koop via de website van de marotte (www.marotte.nl). De prijs is vastgesteld op 39 euro en de opbrengst komt – uiteraard – ten goede van de Vastelaovend in Sittard.

Ander nieuws