De Marotte Zitterd versterkt zich met Jos Nohlmans

Stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd heeft in de persoon van Jos Nohlmans een nieuwe versterking binnengehengeld.

De relatief jonge Nohlmans (30) gaat zich bij De Marotte Zitterd vooral bezig houden met de technische commissie, maar hij sluit niet uit om in de toekomst ook andere taken binnen de club te vervullen.

Veel mensen zullen Nohlmans mogelijk kennen van de Philharmonie en Kapel Aafsjlaag Zitterd. Als kleine jongen bouwde hij al mee aan de optochtwagen van buurt Rijksweg Noord. Ook is Nohlmans duidelijk niet bang om het podium te bestieren. Zo nam hij twee keer deel aan de Zittesje Revuu.

Dat Nohlmans beschikt over het Zittesje Vastelaoves-DNA moge duidelijk zijn. Naar alle waarschijnlijkheid heeft hij dat met de paplepel ingegeven gekregen door zijn vader Chris, die in 1979 met de scepter zwaaide als stadsprins van De Marotte Zitterd.

Nohlmans zal vrijdag 11 november in kleine kring – omringt door familie en vrienden – geïnstalleerd worden als marot. Hij geeft aan uit te kijken naar deze uitdaging. “Ik kijk vooral uit naar hoe wij als Marotte de Zittesje Vastelaovend in stand gaan houden. We zullen extra kleur moeten geven aan onze Vastelaovend om het allerbeste voor ons publiek van Sittard en omstreken te kunnen organiseren”, aldus Jos Nohlmans.

Ander nieuws

Gerelateerde berichten