Kaarten voor twaalfde seniorenzitting nu verkrijgbaar

De Marotte Zitterd en De Zonnebloem organiseren samen de seniorenzitting. De twaalfde editie van de Sittardse seniorenzitting is op woensdagmiddag 1 februari.

De stadscarnavalsvereniging en de Zonnebloem presenteren een gezellige middag vol zang, humor, sjoenkele en lachen in de grote theaterzaal van het Toon Hermans Theater. Uiteraard wordt muzikale omlijsting verzorgd door de Marottekapel.

Bezoekers kunnen rekenen op een warm onthaal en een persoonlijke begroeting door stadsprins Ruud II, vorst Marot Joep I en de afdelingsvoorzitter van de Zonnebloem, Jack Vahsen. De presentatie is in handen van Nicole Schurgers en Hilde Coumans. Basisschool Aan de Meule zal de zitting starten met een kinderliedje, waarna buuttereedner Fer Naus, Paul Jean Jessen, de dansmariekes van de Sjoutvotte, Cyrille Niël en Beppie Kraft optredens verzorgen.

Het programma start om 14.11 uur en kaarten kosten 15 euro per persoon, inclusief consumptie tijdens de pauze, een nonnevot en gebruik van de garderobe. Het programma duurt tot ongeveer 17.15 uur.

Kaarten zijn te krijgen in de Marottewinkel, bij Gijsen Zien & Horen aan het Tempelplein en via seniorenzitting@gmail.com of het Toon Hermans Theater.

Ander nieuws