Marottewinkel opent deuren met nieuwe producten

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat de Marottewinkel op donderdag 28 december weer de deuren opent voor het publiek! De pop-up store, gelegen in de kelder van Gijsen Zien & Horen aan het Tempelplein in Sittard, verwelkomt jullie graag tijdens de openingsdagen: donderdag en zaterdag.

Op donderdag staan de deuren open van 10:00 tot 14:30 uur, terwijl u op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur van harte welkom bent. Dit geeft u de perfecte gelegenheid om in alle rust te genieten van het uitgebreide assortiment dat dit jaar is aangevuld met nieuwe en opwindende producten.

Een bijzondere toevoeging aan het assortiment is de gloednieuwe officiële Marottevlag, die vanaf de heropening verkrijgbaar is. Mis deze kans niet om een stukje Marottegeschiedenis in handen te krijgen! Ook zijn de geliefde Greutsje Pin en de jaarlijkse Marottepin weer beschikbaar voor alle trotse verzamelaars.

Voor de liefhebbers van de nieuwe Marotteliedjes zijn er speciale cd’s verkrijgbaar, met daarop de meest recente nummers van dit jaar. Verlies jezelf in de betoverende klanken van de Marotte Zitterd.

Wat de heropening extra speciaal maakt, is de transformatie van de winkel tot een waar Marottemuseum. Dit jaar ligt de focus op de Marottinnekes, die in de jaren vijftig en zestig samen met de Marotte Zitterd door het hele land trokken. Duik in de rijke geschiedenis van dit kleurrijke gezelschap en ontdek de verhalen achter de prachtige kostuums.

Kom langs bij de Marottewinkel en laat je meevoeren door de magie van de Marotte Zitterd. Tot ziens op 28 december!

Ander nieuws