Bekijk hier de officiële videoclip van de Marottesjlager 2024: Ich Aom Zitterd

Het langverwachte moment is eindelijk daar: de release van de officiële videoclip van het Marotteliedje ‘Ich aom Zitterd’. Geschreven door Theo Wezenberg en gezongen door Nigel Tummers & Luc Eijkenboom, belooft deze productie een betoverende reis door de kleurrijke wereld van de Sittardse carnaval.

In de hoofdrol van de videoclip schittert de driejarige Jepp Schaeken, die de kijkers meeneemt op een avontuurlijke zoektocht naar al het prachtigs dat de Sittardse carnaval te bieden heeft. Nadat Jepp vakkundig is geschminkt, rent hij met alle energie die hij heeft door de pittoreske binnenstad van Sittard. Zijn doel? De authentieke carnavalssfeer opsnuiven.

In Café ’t Sjterfhoes wordt Jepp echter geconfronteerd met een uitgestorven sfeer. Maar net voordat de teleurstelling toeslaat, ademt hij diep in, en daar begint de magie. Plotseling transformeert zijn omgeving in een bruisend festijn vol gezelligheid en kleur. De betovering van de Sittardse carnaval komt tot leven, en Jepp bevindt zich te midden van een vrolijke menigte die de carnavalsvreugde deelt.

Bekijk hieronder de officiële videoclip van ‘Ich aom Zitterd’ en geniet van de aanstekelijke sfeer die deze video met zich meebrengt.

Ander nieuws