Senaat van de Marotte Zitterd organiseert weer traditioneel ‘Prinseresepse’

Het voorseizoen van de Zittesje Vastelaovend bereikt zondagmiddag het volgende hoogtepunt met de aankomende prinsenreceptie ter ere van Stadsprins Nick II, georganiseerd door de Senaat van De Marotte Zitterd.

De receptie, een geliefde traditie binnen de stadscarnavalsvereniging, biedt alle carnavalsliefhebbers de gelegenheid om de kersverse hoogheid te feliciteren en samen te toosten op de eeuwenoude Sittardse carnavalstradities.

De Senaat van De Marotte Zitterd staat garant voor een warm welkom aan alle bezoekers. Stadsprins Nick II zal stralen temidden van de deze gelegenheid, omringd door verenigingen, carnavalsliefhebbers, vrienden en kennissen die de unieke kans krijgen om hun felicitaties persoonlijk over te brengen.

Stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd is verheugd om alle geïnteresseerden uit te nodigen voor deze bijzondere prinsenreceptie. Een speciale dank gaat uit naar de Senaat van De Marotte, die deze festiviteit mogelijk maakt.

De receptie wordt gehouden in het Forum aan de Engelenkampstraat 68 in Sittard. De gelegenheid begint zondag 7 januari om 13:11 uur en duurt tot 16:33 uur.

Ander nieuws