Nieuwe Marotte CD ‘Ich Aom Zitterd’ verkrijgbaar in Marottewinkel

Vanaf donderdag 28 december is de langverwachte nieuwe Marotte CD verkrijgbaar in de Marottewinkel! Deze sprankelende CD bevat onder meer de winnende liedjes van het Zittesj Vastelaovesleidjes Konkoer, met als absolute klap op de vuurpijl de Marottesjlager “Ich Aom Zitterd.”

Stap binnen in de wereld van de Zittesje vastelaovesmuziek terwijl je geniet van de energieke deuntjes die speciaal zijn geselecteerd als de beste in het afgelopen Zittesj Vastelaovesleidjes Konkoer. “Ich Aom Zitterd” is de carnavalskraker van het seizoen en deze CD biedt je de kans om dit nummer en andere fantastische hits keer op keer te beluisteren.

De visuele pracht van deze CD wordt nog versterkt door de schitterende hoes, ontworpen door niemand minder dan Marc Webers.

Mis deze kans niet om een stukje lokale carnavalstraditie in handen te krijgen. Breng een bezoek aan de Marottewinkel op het Tempelplein in Sittard en haal jouw exemplaar van de nieuwe Marotte CD. Laat de festiviteiten beginnen terwijl je meedeint op de opzwepende melodieën van de Zittesje Vastelaovend. Alaaf!

Ander nieuws