Finale TVK 2023

Stadscarnavalsvereniging de Marotte uit Sittard en het Tiener Vastelaovend Konkoer slaan in 2023 de handen ineen. De grote TVK finale zal op zaterdag 28 januari plaatsvinden bij Poppodium Volt in Sittard. Alle deelnemers staan automatisch in de TVK finale. Inschrijven kan vanaf 1 september tot en met 31 december 2022.

Het heeft even geduurd, maar op zaterdag 28 januari is het dan toch zover. De 12de TVK finale zal dan plaatsvinden bij Poppodium Volt. Vele bekende artiesten gingen de finalisten al voor op dit mooie podium in het centrum van Sittard. In 2023 is het dan eindelijk de beurt aan de TVK finalisten!

Het TVK bestuur is met veel enthousiasme de samenwerking aan gegaan met Stadscarnavalsvereniging de Marotte. Zo schrijft het bestuur: “We zijn verheugd om de 12e TVK finale dan toch eindelijk te mogen organiseren in Sittard. Die belofte staat al 3 jaar vast. Samen met de Marotte kijken we uit naar een finale zoals Limburg dat gewend is van het TVK. Veel spektakel, enthousiaste finalisten en de leukste tiener liedjes!”.

Dit jaar zal er géén voorronde plaatsvinden. Alle finalisten zijn automatisch gekwalificeerd voor de finale. Grijp dus je kans en schrijf je in!

Voor de deelnemers die de leeftijdgrens van 20 jaar hebben bereikt in de afgelopen 2 jaar staat deelname aan de finale in 2023 niet in de weg. Deelnemers mogen kiezen of zij een nieuw nummer inzenden en/of het liedje van een van de vorige twee afgelaste edities opnieuw insturen. Deelnemers mogen dit jaar eenmalig met maximaal twee liedjes in de finale staan.

Inschrijven kan vanaf 1 september tot en met 31 december via het inschrijfformulier op www.tvk-limburg.nl. Houd onze social media in de gaten voor het laatste TVK nieuws! Keigaaf alaaf!

Ander nieuws

Gerelateerde berichten